O nas
Dietetyka kliniczna Tokaruk & Madej
Dietetyk KLiniczny
Alicja Madej
Nazywam się Alicja Madej. Ukończyłam Technologię żywności i żywienie człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu oraz studia podyplomowe Żywienie, dietetyka i sztuka kulinarna.
Cały czas pogłębiam swoją wiedzę na różnego rodzaju szkoleniach, konferencjach naukowych i webinarach.
Od wielu lat moją pasją jest zdrowe odżywianie, gotowanie oraz promowanie racjonalnego stylu życia. Wolny czas lubię spędzać w otoczeniu natury, doceniając małe, piękne rzeczy. Za każdą przyjemność i naukę czuję ogromną wdzięczność. Uważam, że ta wdzięczność sprawia, że jesteśmy szczęśliwymi ludźmi. Mam nadzieję, że po spotkaniach ze mną klienci są zmotywowani do zmian nawyków, nie tylko żywieniowych, ale też związanych ze stylem życia.
Moje specjalności to:
-insulinooporność (jestem „specjalistą przyjaznym insulinoopornym” na liście Fundacjii Insulinooporność)
– PCOS
– choroby tarczycy
– zaburzenia płodności
– Hashimoto