O nas

Dietetyka kliniczna Tokaruk & Madej

Dietetyka Kliniczna Tokaruk Madej
Alicja Madej - Dietetyk Kliniczny
Dietetyk KLiniczny

Alicja Madej

Nazywam się Alicja Madej. Ukończyłam Technologię żywności i żywienie człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu oraz studia podyplomowe Żywienie, dietetyka i sztuka kulinarna.

Cały czas pogłębiam swoją wiedzę na różnego rodzaju szkoleniach, konferencjach naukowych i webinarach.

Od wielu lat moją pasją jest zdrowe odżywianie, gotowanie oraz promowanie racjonalnego stylu życia. Wolny czas lubię spędzać w otoczeniu natury, doceniając małe, piękne rzeczy. Za każdą przyjemność i naukę czuję ogromną wdzięczność. Uważam, że ta wdzięczność sprawia, że jesteśmy szczęśliwymi ludźmi. Mam nadzieję, że po spotkaniach ze mną klienci są zmotywowani do zmian nawyków, nie tylko żywieniowych, ale też związanych ze stylem życia.

Moje specjalności to:

-insulinooporność (jestem “specjalistą przyjaznym insulinoopornym” na liście Fundacjii Insulinooporność)

– PCOS

– choroby tarczycy

– zaburzenia płodności

– Hashimoto

Magda Tokaruk - Dietetyk Kliniczny
Dietetyk Kliniczny

Magda Tokaruk

Nazywam się Magdalena Tokaruk. W 2014 roku ukończyłam 3,5 letnie studia licencjackie na kierunku Dietetyka kliniczna. Od 2014 prowadzę gabinet dietetyczny i staram się pomagać pacjentom w polepszeniu zdrowia, sylwetki i nawyków żywieniowych. Stale pogłębiam swoją wiedzę z zakresu żywienia i dietetyki na różnego rodzaju szkoleniach i konferencjach. 
 
Od 2016roku jestem też Instruktorką Fitness, ukończyłam kurs instruktorski na AMS we Wrocławiu i od kilku lat spełniam się również prowadząc zajęcia grupowe. 
 
Dietetyka i sport to nie tylko moja praca, ale przede wszystkim pasja. Staram się zarówno w gabinecie, jak i na sali treningowej zarażać nią innych. 
 
Znalezienie balansu i zasada żywienia 80/20 to to, czego możesz się spodziewać. W gabinecie staram się dowiedzieć jak najwięcej o Twoim trybie życia i stanie zdrowia, aby móc dostosować zmiany do tego, jak wygląda Twój dzień, praca, aktywność i preferencje żywieniowe. 
Zapraszam 🙂